Vi har købt et oksehjerte hos slagteren..
Og det kan bestemt anbefales.. det smager skønt..
Dette er et halv oksehjerte ;-) |
Som tilbehør fik vi Kartoffelmos
2 kg hjerte
4 løg
1 pk bacon tern
400 g renset champignon
3 spsk paprika
1/2 L fløde
salt og peber
1 L vand
okseboullion
Hjerterne renses for fedt og evt sener.
Skæres ud i mindre stykker.
Margarine brunes af i en stor gryde, bacon og løg snittet i både tilsættes og brunes.
Tilsæt hjertestykkerne og brun dem af sammen med løg og bacon.
Tilsæt paprika og champignon skåret i store stykker.
Steg det hele sammen et par min.
Tilsæt vandet og bouillon, tilsæt evt mere vand efter behov.
Det hele småkoger i ca 3 - 4 timer.
Herefter tilsættes fløde og jævn evt retten.
Smag til med salt og peber og evt en klat ribsgele.
Serveres med kartoffelmos..
Velbekomme ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar