onsdag den 9. november 2011

Oksehjerte i flødesovs

I skal da ikke gå glip af gårsdagens aftensmad ;-)
Vi har købt et oksehjerte hos slagteren..
Og det kan bestemt anbefales..  det smager skønt..

Dette er et halv oksehjerte ;-)


Som tilbehør fik vi Kartoffelmos

2 kg hjerte
4 løg
1 pk bacon tern
400 g renset champignon
3 spsk paprika
1/2 L fløde
salt og peber
1 L vand
okseboullion

Hjerterne renses for fedt og evt sener.
Skæres ud i mindre stykker.
Margarine brunes af i en stor gryde, bacon og løg snittet i både tilsættes og brunes.
Tilsæt hjertestykkerne og brun dem af sammen med løg og bacon.
Tilsæt paprika og champignon skåret i store stykker.
Steg det hele sammen et par min.
Tilsæt vandet og bouillon, tilsæt evt mere vand efter behov.
Det hele småkoger i ca 3 - 4 timer.
Herefter tilsættes fløde og jævn evt retten.
Smag til med salt og peber og evt en klat ribsgele.


Serveres med kartoffelmos..


Velbekomme ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar