lørdag den 2. februar 2013

Pangasiusfilet med feta og spinat

Vi har taget en beslutning om, at vi 1 gang om ugen skal ha fisk.

Så må man nogle gange være kreativ, så det ikke bliver de samme par retter hver gang.

I går fik vi en ret lækker ret, som selv gemalen var ret vild med :-)


Pangasiusfilet med feta og spinat

300 g pangasius filet

75 g feta ost, smuldret

75 g frisk, finthakket spinat

½ meget fintsnittet løg

1 spsk. citronsaft

salt, friskkværnet peber

Bland feta med spinat, løg, citronsaft, salt og peber.

Dup fiskefileterne, så de bliver tørre.

Der ligges lidt fetablanding på hver filet og de rulles sammen.

Holdes sammen med en tandstik.

Pak rullerne ind i bagepapir og bag ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.

 Fyldet til fisken.
 Fyldet lægges på fisken.
De rulles sammen og pakkes ind i bagepapir.

Jeg lavede nogle brasede kartofler til og en rigtig lækker avocadosalat og en dild dressing til.

Dild dressing.

Creme fraiche 4%

salt, peber

lidt sukker

citronsaft

frisk dild

Det hele røres sammen, lad det trække lidt inden det serveres.

I dag har vi så fået en kyllinge ret med resten af salaten og kartofler..

Den kommer på bloggen i morgen..

I går var jeg til samvær med mit skønne barnebarn :-)

Det er bare ugens højdepunkt, når jeg skal med derud..

Så i får lige et nyt billede af den skønne prinsesse :-)


Ønsker jer alle en dejlig lørdag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar