Så må man nogle gange være kreativ, så det ikke bliver de samme par retter hver gang.
I går fik vi en ret lækker ret, som selv gemalen var ret vild med :-)
Pangasiusfilet med feta og spinat
300 g pangasius filet
75 g feta ost, smuldret
75 g frisk, finthakket spinat
½ meget fintsnittet løg
1 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber
Bland feta med spinat, løg, citronsaft, salt og peber.
Dup fiskefileterne, så de bliver tørre.
Der ligges lidt fetablanding på hver filet og de rulles sammen.
Holdes sammen med en tandstik.
Pak rullerne ind i bagepapir og bag ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.
Fyldet til fisken.
Fyldet lægges på fisken.
De rulles sammen og pakkes ind i bagepapir.
Jeg lavede nogle brasede kartofler til og en rigtig lækker avocadosalat og en dild dressing til.
Dild dressing.
Creme fraiche 4%
salt, peber
lidt sukker
citronsaft
frisk dild
Det hele røres sammen, lad det trække lidt inden det serveres.
I dag har vi så fået en kyllinge ret med resten af salaten og kartofler..
Den kommer på bloggen i morgen..
I går var jeg til samvær med mit skønne barnebarn :-)
Det er bare ugens højdepunkt, når jeg skal med derud..
Så i får lige et nyt billede af den skønne prinsesse :-)
Dild dressing.
Creme fraiche 4%
salt, peber
lidt sukker
citronsaft
frisk dild
Det hele røres sammen, lad det trække lidt inden det serveres.
I dag har vi så fået en kyllinge ret med resten af salaten og kartofler..
Den kommer på bloggen i morgen..
I går var jeg til samvær med mit skønne barnebarn :-)
Det er bare ugens højdepunkt, når jeg skal med derud..
Så i får lige et nyt billede af den skønne prinsesse :-)
Ønsker jer alle en dejlig lørdag...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar