fredag den 25. februar 2011

Clubsandwich med marineret kylling

Jeg er ved, at være godt træt af kulde nu..
Min krop er bestemt ikke glad for kulden, så lige pt svinger mit helbred meget..
Trænger rigtig meget til, forår og varmere vejr :-)

Så lige nu sker der ikke så meget herhjemme..
Dog har vi fået flyttet lidt rundt på vores værelser og derved fået plads til mit store ønske.
En crosstrainer.. 
Det er ud over, at gå, den form for motion som mine led har det bedst med..
I sønderborg brugte jeg den rigtig meget i vores motioncenter..
Men ved at ha den herhjemme, slipper jeg for, at skulle planlægge transport tid ind i den tid, som jeg kan klare at træne.
Den kommer på tirsdag og jeg glæder mig ;-)

Aftensmaden i går var bestemt et hit.
Club sandwich med kylling..

Marineret kylling:

2 kyllingebrystfileter
1½ spsk. dijonsennep
1½ spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, presset
1 tsk. tørret  esdragon
salt, friskkværnet peber

Balsamicostegte rødløg:

2 rødløg i tynde både
1 spsk. olivenolie
2 tsk. sukker
1 spsk. balsamico
salt, friskværnet peber

Dressing:

4 spsk. creme fraiche 9%
2 spsk. Hellmann's mayonnaise
1½ tsk. karry
½ tsk. flydende honning
salt, friskkværnet

6 skiver grov toast, ristet
2 store, hele, små syltede agurker
1 pakke bacon i skiver
hjertesalatblade eller krølsalat

Afpuds kyllingebrystfileterne
Rør marinaden sammen og vend kyllingebrystfileterne i, så de er godt dækket.
Lad dem marinere i ½-1 time i køleskab.
Steg bacon sprøde og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Steg kyllingefileterne i baconfedtet, krydr dem med lidt salt og friskkværnet peber, til de er gennemstegte.
Skær dem i strimler.

Varm olivenolie op på en pande til rødløgene, lad det blive godt varmt.
Kom rødløg på og steg ved høj varme - og konstant omrøring - i et par minutter.
Krydr med salt og friskkværnet peber. Skru ned for varmen og steg i endnu 3 minutter, rør i det af og til.
Drys sukker på og steg det i et minuts tid. Hæld balsamico ved og lad det koge helt ind, smag dem til.
Når balsamico'en er kogt ind, så tag panden af varmen.

Rør dressingen sammen og smag den til.

Skær agurkerne i skiver.
Tag et skive toast og smør med lidt dressing.
Læg salatblade på, så et par baconskiver, kyllingestrimler, rødløg og agurk.
Smør endnu en skive ristet toast og læg med dressingen nedad og tryk den godt ned.
Smør også den anden side og forsæt som på 1. lag. Slut af med endnu en skive toast smurt med dressing.
Skær i trekanter. .

Velbekom :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar