torsdag den 30. december 2010

Forloren hare

Nåå  så fik jeg trods alt lidt overskud..
Så i aftes stod den på en lækker forloren hare :-)
Og tro mig, det faldt i god smag hos gemalen :-)


Forloren hare

500 g Kalv og flæsk.
2 Æg
50 g Rasp
50 g Hvedemel
Salt
Peber
0.5 dl Piskefløde 38%
0.5 dl Danskvand
125 g Bacon i skiver
          
        
2 dl Sødmælk
2 dl Svinebouillon
          
        
1 dl Fløde 13 %
2 tsk     Maizena majsstivelse
Salt
Peber
1 spsk Ribsgele
lidt dana blue

Kødet røres sejt med salt.
Æg og fløde røres i.
Derefter mel og rasp.
Danskvand vendes i.

Formes og vikles i bacon.

Brun det i ovnen på midterrillen 15 minutter ved 225 grader.
Dæmp varmen til 160 grader.
Hæld mælk og bouillon ved.
Steg ”haren” ca. ½ time ved 160 grader, til farsen er gennemstegt.

Sauce:
Si skyen op i en gryde, pres så meget som muligt gennem sien med bagsiden af en ske.
Varm skyen op og jævn med majsstivelse udrørt i fløde.
Kog saucen igennem og smag til med salt, peber, gele og dana blue.

I aften kommer min bror og spiser, og der skal vi ha en stærk lasagne :-)
Så vi ses nok senere.

Ha en dejlig torsdag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar