fredag den 8. oktober 2010

Fiskefad med cherrytomater og mozzarella

Så blev det fredag..
Men sikke da et trist vejr..
I går var det et fantastisk vejr, solen skinnede og det var lunt..
Men i dag har vi ikke set meget til solen her i Viby..
Overskyet, koldt og trist..

Men trods det triste vejr, så fik jeg dog gået en lang tur og en gang sol i centeret...
Så det var dejligt...  :-)

Dagens aftensmad har stået på en skøn fiskeret..
Vi spiser faktisk tit fisk..  Men der skal noget nyt til engang imellem..
Denne er lækker og rigtig nem...


Fiskefad cherrytomater og mozzarella

2 pers


2 pænt store fiskfiletter uden skind..  jeg brugte hellefisk..  man kan også bruge sej eller torsk
cherrytomater, gerne både gule og røde
friske basilikumblade
olivenolie
½-1 kugle frisk mozzarella
1 god håndfuld frisk, revet parmesanost
Salt, friskkværnet peber


Dup fileterne tørre og læg dem i et ovnfast fad, som er dryppet med olivenolie.
Krydr dem med lidt salt og friskkværnet peber og dryp lidt olivenolie over.
Kom halverede cherrytomater på, sammen med mozzarellaost plukket i mindre stykker og blade af frisk basilikum.
Krydr igen med salt og friskkværnet peber. Drys parmesan over og dryp med lidt mere olivenolie.
Sæt i en 220 grader varm ovn i 15-20 minutter, til det er gyldent og boblende.


Inden det kom i ovnen

Vi fik frisk pasta vendt med lidt færdigkøbt pesto til.

2 kommentarer: