tirsdag den 16. november 2010

Stegte svinehjerter

I dag har jeg hygget mig inden døre og set en masse tv :-)

Til aftensmad fik vi Stegte svinehjerter..  det var længe siden vi havde fået det..
Og det er jo sundt og det smager super godt...

2 svinehjerter
salt og peber
fyld: persille, løg,
10 g smør, margarine
5 dl væske

Tilberedningstid: Ca. 1¼ time

Rens hjerterne. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Drys salt og peber indeni. Fyld hjerterne. Luk med kødnåle eller med snor..

Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme - smør og margarine skal være gyldent.
Brun hjerterne 4-5 minutter i alt.
Tilsæt gerne evt rester af løg og persille.
Tilsæt væske.
Skru ned til svag varme og lad hjerterne stege under låg i 50-60 minutter til de er møre og gennemstegte. Hjerterne vendes af og til.

Tag hjerterne op og hold dem varme..
Lad væsken koge lidt ned og lav sovs af resten..

I morgen står der bagning på programmet..
Der står den på småkager og kanel gifler..  :-)

1 kommentar: