tirsdag den 5. oktober 2010

Fiskefad med laks og små kartofler

Vi har været et par dage i sommerhus, og det var bare skønt..
Et par dag med masser af ro, ingen pc, dejlig natur og afslapning..

Søndag kom min bror og min mor op til os, og det var så hyggeligt..

Søndag aften fik vi en dejlig og meget nem ret..


Fiskefad med laks og små kartofler

4 laksefileter

et bundt forårsløg i ringe

4 tomater i skiver

salt, friskkværnet peber

saft fra 1  citron

4 dl creme fraiche, fromage frais eller græsk yoghurt (jeg brugte græsk yoghurt)

salt, friskkværnet peber

1 tsk. karry (eller efter smag)

1 tsk. dijonsennep (eller efter smag)



Dup laksefileterne tørre og læg dem i et fad
Pres citron ud over og krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom de skårne grønsager over i lag .
Krydr igen med salt og friskkværnet peber.
Rør creme fraiche sammen med salt, friskkværnet peber, karry og dijonsennep - smag til efter ønsket smag.
Hæld det ud over grønsagerne og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 17-20 minutter.

Server med kartofler.

Vi havde lånt et skønt sommerhus i st sjørup af en god ven..
Det var bare så skønt, at komme lidt hjemmefra og få slappet af i nye omgivelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar